Robusto i vakre omgivelser

Alnes Brygge ligger vakkert til i havgapet på Alnes utenfor Ålesund. Prosjektet hadde oppstart i 2005 og ble ferdigstilt i 2014. Alnes Brygge er designet av Leite og Howden AS i Ålesund, og er skreddersydd for kurs- og konferansevirksomhet, salgsmøter, blåturer, konfirmasjon og bryllup.

På gulvet har de valgt Kronotex Robusto 3075 Rip Oak. Et meget slitesterkt gulv som er ypperlig å bruke i offentllge bygg.

Alle nødvendige fasiliteter er dekket; "Vi ønsket å forme et bygg som har fargesetting og geometri som glir ubemerket inn blant den eksisterende byggmassen på Alnes". Innvendig har både interiør og fargevalg et moderne uttrykk som gir bygget en flott særegenhet. Bygget består av to etasjer hvor første etasje har inngangsparti, toaletter, industrikjøkken, samt et stort forsamlingslokale som har kapasitet til å bespise cirka 70 personer. 

Andre etasje består av et stort konferanserom, to kontorer, gang, toalett og et teknisk rom. Alnes Brygge ligger midt i havna på Alnes, et lite fiskevær ytterst på Godøy utenfor Ålesund.